Hygiëne is altijd de hoogste prioriteit voor organisaties die levensmiddelen produceren in de voedselverwerkende industrie. Alle bedrijven die levensmiddelen produceren, bewerken, transporteren en/of opslaan zijn verplicht om een HACCP-/ISO 22000-systeem in te voeren. Het certificeren van personen is daarbij een vereiste. Kies voor ons cursuspakket HACCP voor de voedselverwerkende industrie voor comfort en snelheid met een online cursus en online eindtoets (e-learning).
Inhoud van de cursus: HACCP voor de voedselverwerkende industrie
|
HACCP voor de voedselverwerkende industrie
|
Doelstelling |
Na het volgen van de online cursus bent u in staat de HACCP-regels en -methode toe te passen en te werken in de voedselverwerkende industrie. In deze training wordt aandacht besteed aan persoonlijke hygiëne, schoonmaken, risico’s en hygiënisch werken. |
Doelgroep |
Voor medewerkers die nog niet eerder het HACCP-certificaat hebben behaald en gaan werken bij organisaties die voedingsmiddelen produceren, distribueren, verwerken. |
Talen |
Nederlands |
Cursusduur |
Ca. 2 uur |
Cursuspakket |
- 3 online modules inclusief een oefentoets per module
- Online casusmodule
- Quick reference cards (QRC)
- Online naslagwerk
- Online eindtoets
|
Cursusinhoud |
- Belang van hygiëne
- Wat is onveilig voedsel
- Hygiënisch werken
- Aan de slag met HACCP
|
Online eindtoets |
Na de online modules wordt de cursus HACCP voor de voedselverwerkende industrie afgesloten met een eindtoets. |
Certificaat |
Iedere cursist die is geslaagd voor de eindtoets ontvangt een deelnamecertificaat in zijn/haar profiel. Het certificaat is voor onbepaalde tijd geldig. |
Prijs |
€69,- exclusief btw |
|
|