HACCP voor de industrie

Hygiëne is altijd de hoogste prioriteit voor organisaties die levensmiddelen produceren in de voedselverwerkende industrie. Alle bedrijven die levensmiddelen produceren, bewerken, transporteren en/of opslaan zijn verplicht om een HACCP/ISO 22000 systeem in te voeren. Het certificeren van personen is daarbij een vereiste. Kies voor ons e-learning cursuspakket HACCP voor de Voedselverwerkende industrie voor comfort en snelheid met een online cursus en online eindtoets.

Inhoud van de cursus: HACCP voor de voedselverwerkende industrie

 
HACCP voor de voedselverwerkende industrie
Doelstelling Na het volgen van het e-learning cursuspakket HACCP bent u in staat de HACCP regels en methode toe te passen en te werken in de voedselverwerkende industrie. In deze training wordt aandacht besteed aan persoonlijke hygiëne, schoonmaken, risico’s en hygiënisch werken.
Doelgroep Voor medewerkers die nog niet eerder het HACCP hygiënecode certificaat hebben behaald en gaan werken bij een organisatie die voedingsmiddelen produceren, distribueren, verwerken
Talen Nederlands
Cursusduur Ca. 2 uur
Cursuspakket
  • 4 e-learningmodules inclusief een oefentoets per module
  • Online naslagwerk
  • Online eindexamen
Cursusinhoud
  • Belang van hygiëne
  • Wat is onveilig voedsel
  • Hygiënisch werken
  • Aan de slag met HACCP
Online eindtoets Na de online trainingsmodules wordt de HACCP Voedselverwerkende industrie cursus afgesloten met een eindtoets.
Certificaat Iedere cursist die is geslaagd voor de eindtoets ontvangt een deelname-certificaat in zijn/haar profiel. Het certificaat is voor onbepaalde tijd geldig.
Prijs €69,- exclusief btw