Hygiëne is altijd de hoogste prioriteit voor organisaties die levensmiddelen produceren in de voedselverwerkende industrie. Alle bedrijven die levensmiddelen produceren, bewerken, transporteren en/of opslaan zijn verplicht om een HACCP/ISO 22000 systeem in te voeren. Het certificeren van personen is daarbij een vereiste. Kies voor ons e-learning cursuspakket HACCP voor de Voedselverwerkende industrie voor comfort en snelheid met een online cursus en online eindtoets.
Inhoud van de cursus: HACCP voor de voedselverwerkende industrie
|
HACCP voor de voedselverwerkende industrie
|
Doelstelling |
Na het volgen van het e-learning cursuspakket HACCP bent u in staat de HACCP regels en methode toe te passen en te werken in de voedselverwerkende industrie. In deze training wordt aandacht besteed aan persoonlijke hygiëne, schoonmaken, risico’s en hygiënisch werken. |
Doelgroep |
Voor medewerkers die nog niet eerder het HACCP hygiënecode certificaat hebben behaald en gaan werken bij een organisatie die voedingsmiddelen produceren, distribueren, verwerken |
Talen |
Nederlands |
Cursusduur |
Ca. 2 uur |
Cursuspakket |
- 4 e-learningmodules inclusief een oefentoets per module
- Online naslagwerk
- Online eindexamen
|
Cursusinhoud |
- Belang van hygiëne
- Wat is onveilig voedsel
- Hygiënisch werken
- Aan de slag met HACCP
|
Online eindtoets |
Na de online trainingsmodules wordt de HACCP Voedselverwerkende industrie cursus afgesloten met een eindtoets. |
Certificaat |
Iedere cursist die is geslaagd voor de eindtoets ontvangt een deelname-certificaat in zijn/haar profiel. Het certificaat is voor onbepaalde tijd geldig. |
Prijs |
€69,- exclusief btw |
|
|